LED4

Светещи бели обемни букви под наем

Светещи бели обемни букви под наем

Светеща декорация, обемни светещи букви с крушки. Светят в топло бяла светлина. Предлагат се всички букви от българската азбука от А до Я, в комбинация или по отделно. Условия за наеманеНаема важи за едно събитие, за всяка буква.Депозит 150 лева за всяка буква.Предоставяме буквите в деня на събитието.Ако е необходимо да бъдат получени някол..

25,00лв.

Светещи обемни букви надпис LOVE под наем

Светещи обемни букви надпис LOVE под наем

Светеща декорация, обемни светещи букви LOVE с крушки. Подходящи за сватбени тържества. Условия за наемане:Наема е за еднo събитие в рамките до три дни с дните за транспортДепозит 400  лв.При наемане, се заплащат наем плюс депозит.При връщане на техниката, депозита се възстановява. При повреда причинена от недобросъвестна употреба, деп..

100,00лв.

Светещи обемни цифри 50 златисти под наем

Светещи обемни цифри 50 златисти под наем

Светеща декорация за рожденни дни и юбилеи, обемни светещи цифри 5 и 0 с крушки.  За да допълнят визуалния ефект, цифрите са боядисани в златист цвят. Условия за наемане:Наема е за еднo събитие в рамките на три дни.Депозит 200  лв.При наемане, се заплащат наем плюс депозит.При връщане на техниката, депозита се възстановява. При повре..

50,00лв.

Парти лампи ретро гирлянд под наем 25м.

Парти лампи ретро гирлянд под наем 25м.

Парти лампи или ретро гирлянд.Един комплект е с дължина 25 метра, могат да се наставят и да се получи по-голяма дължина, кратна на 25 метра. Фасунгите са на разстояние 1 метър, една от друга.Предлагат се в комплект с LED крушки с топло бяла светлина. Подходящи за всякакви тържества, където се търси ефект на ретро гирлянд. Окомплектовани са с м..

25,00лв.

Светещ гравиран надпис "MERRY CHRISTMAS" под наем

Светещ гравиран надпис "MERRY CHRISTMAS" под наем

Светещ гравиран надпис "MERRY CHRISTMAS". Светеща декорация за коледни и новогодишни партита. Работи на 220V или на батерии, което го прави приложими навсякъде. Може да бъде поставен на маса, статив или да виси.Условия за наеманеНаема важи за едно събитие.Депозит 80 лв.Предоставяме надписа в деня на събитието.Ако е необходимо да бъде получен няколк..

20,00лв.

Светещ гравиран надпис "СВЕТО КРЪЩЕНИЕ" под наем

Светещ гравиран надпис "СВЕТО КРЪЩЕНИЕ" под наем

Светещ гравиран надпис "СВЕТО КРЪЩЕНИЕ". Уникална и нестандартна светеща декорация за кръщенета. Работи на 220V и на батерии, което го прави приложими навсякъде. Може да бъде поставен на маса, статив или да виси.Условия за наеманеНаема важи за едно събитие.Депозит 100 лв.Предоставяме надписа в деня на събитието.Ако е необходимо да бъде получен няко..

30,00лв.

Светещ неонов надпис "BAR" под наем

Светещ неонов надпис "BAR" под наем

Светещ неонов надпис "MUSIC". Уникална и нестандартна светеща декорация за партита, купони, видео клипове и много други. Работи на 220V и на батерии, което го прави приложими навсякъде. Може да бъде поставен на маса, статив или да виси.Условия за наеманеНаема важи за едно събитие.Депозит 100 лв.Предоставяме надписа в деня на събитието.Ако е необход..

20,00лв.

Светещ неонов надпис "Boy or Girl" под наем

Светещ неонов надпис "Boy or Girl" под наем

Светещ неонов надпис "Boy or Girl". Работи на 220V и на батерии, което го прави приложими навсякъде. Предварително се заявява как да бъде окомплектован!!!.Условия за наеманеНаема важи за едно събитие.Депозит 150 лв.Предоставяме надписа в деня на събитието.Ако е необходимо да бъде получен няколко дни предварително, се дължи наем за всеки ден.Пр..

30,00лв.

Светещ неонов надпис "BRIDE TO BE" под наем

Светещ неонов надпис "BRIDE TO BE" под наем

Светещ неонов надпис "BRIDE TO BE". Уникална и нестандартна светеща декорация за бъдещите булки и тяхното моминско парти. Може да бъде поставен на маса, статив или да виси.Работи на 220V и на батерии, което го прави приложим навсякъде. Предварително се заявява как да бъде окомплектован!!!Условия за наемане Наема важи за едно събитие.Депоз..

50,00лв.

Светещ неонов надпис "HAPPY BIRTHDAY" под наем

Светещ неонов надпис "HAPPY BIRTHDAY" под наем

Светещ неонов надпис "HAPPY BIRTHDAY". Уникална и нестандартна светеща декорация за рождени дни. Може да бъде поставен на маса, статив или да виси.Работи на 220V и на батерии, което го прави приложим навсякъде. Предварително се заявява как да бъде окомплектован!!!Условия за наеманеНаема важи за едно събитие.Депозит 200 лв.Предоставяме надписа ..

50,00лв.

Светещ неонов надпис "Hello30" под наем

Светещ неонов надпис "Hello30" под наем

Светещ неонов надпис "Hello30". Уникална и нестандартна светеща декорация за рождени дни. Може да бъде поставен на маса, статив или да виси.Работи на 220V и на батерии, което го прави приложим навсякъде. Предварително се заявява как да бъде окомплектован!!!Условия за наеманеНаема важи за едно събитие.Депозит 150 лв.Предоставяме надписа в деня ..

30,00лв.

Светещ неонов надпис "MUSIC" под наем

Светещ неонов надпис "MUSIC" под наем

Светещ неонов надпис "MUSIC". Уникална и нестандартна светеща декорация за партита, купони, видео клипове и много други. Работи на 220V и на батерии, което го прави приложими навсякъде. Може да бъде поставен на маса, статив или да виси.Условия за наеманеНаема важи за едно събитие.Депозит 150 лв.Предоставяме надписа в деня на събитието.Ако е необход..

20,00лв.

Светещ неонов надпис "На Добър Час" под наем

Светещ неонов надпис "На Добър Час" под наем

Светещ неонов надпис "На Добър Час". Нестандартна светеща декорация за абитуриентски балове, празници и веселби. Може да бъде поставен на маса, статив или да виси.Работи на 220V и на батерии, което го прави приложим навсякъде. Предварително се заявява как да бъде окомплектован!!!Условия за наеманеНаема важи за едно събитие. Депозит 100 лв..

30,00лв.

Светещ неонов надпис "ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН" под наем

Светещ неонов надпис "ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН" под наем

Светещ неонов надпис "ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН". Уникална и нестандартна светеща декорация за рождени дни. Може да бъде поставен на маса, статив или да виси.Работи на 220V и на батерии, което го прави приложим навсякъде. Предварително се заявява как да бъде окомплектован!!!Условия за наеманеНаема важи за едно събитие.Депозит 200 лв.Предоставяме надпи..

50,00лв.

Светещ неонов надпис "Честито Дипломиране" под наем

Светещ неонов надпис "Честито Дипломиране" под наем

Светещ неонов надпис "Честито Дипломиране". Уникална и нестандартна светеща декорация за дипломиране или абитуриентски бал. Може да бъде поставен на маса, статив или да виси.Работи на 220V и на батерии, което го прави приложим навсякъде. Предварително се заявява как да бъде окомплектован!!!Условия за наеманеНаема важи за едно събитие.Депозит 2..

60,00лв.

Светещ неонов надпис BETTER TOGETHER  под наем

Светещ неонов надпис BETTER TOGETHER под наем

Светещ неонов надпис BETTER TOGETHER. Светеща декорация за сватби. Може да бъде поставен на маса, статив или да виси.Работи на 220V и на батерии, което го прави приложим навсякъде. Предварително се заявява как да бъде окомплектован!!!Условия за наеманеНаема важи за едно събитие. Депозит 150 лв. Предоставяме надписа в деня на събитиет..

40,00лв.

Светещ неонов надпис JUST MARIED  под наем

Светещ неонов надпис JUST MARIED под наем

Светещ неонов надпис JUST MARRIED. Светеща декорация подходяща замладоженци, като допълнение към украсата на сватба или кът за снимки. Може да бъде поставен на маса, статив или да виси.Работи на 220V и на батерии, което го прави приложим навсякъде. Предварително се заявява как да бъде окомплектован!!!Условия за наеманеНаемът важи за едно събит..

30,00лв.

Светещ неонов надпис LET'S PARTY  под наем

Светещ неонов надпис LET'S PARTY под наем

Светещ неонов надпис LET'S PARTY. Светеща декорация за неонови партита, празници и веселби. Може да бъде поставен на маса, статив или да виси.Работи на 220V и на батерии, което го прави приложим навсякъде. Предварително се заявява как да бъде окомплектован!!!Условия за наеманеНаема важи за едно събитие. Депозит 100 лв. Предоставяме н..

30,00лв.

Светещ неонов надпис LET'S PARTY студено бял  под наем

Светещ неонов надпис LET'S PARTY студено бял под наем

Светещ неонов надпис LET'S PARTY със студено бяла светлина. Светеща декорация за неонови партита, празници и веселби. Може да бъде поставен на маса, статив или да виси.Работи на 220V и на батерии, което го прави приложим навсякъде. Предварително се заявява как да бъде окомплектован!!!Условия за наеманеНаема важи за едно събитие. Депозит 1..

30,00лв.

Светещ неонов надпис MARRY ME  под наем

Светещ неонов надпис MARRY ME под наем

Светещ неонов надпис MARRY ME. Светеща декорация подходяща за романтично предложение за брак, или като допълнение към украсата за годеж и сватба. Може да бъде поставен на маса, статив или да виси.Работи на 220V и на батерии, което го прави приложим навсякъде. Предварително се заявява как да бъде окомплектован!!!Условия за наеманеНаема важи за ..

30,00лв.

Светещ неонов надпис MR&MRS  под наем

Светещ неонов надпис MR&MRS под наем

Светещ неонов надпис Mr&Mrs. Светеща декорация за неонови партита, празници и веселби. Може да бъде поставен на маса, статив или да виси.Работи на 220V и на батерии, което го прави приложим навсякъде. Предварително се заявява как да бъде окомплектован!!!Условия за наеманеНаема важи за едно събитие. Депозит 150 лв. Предоставяме на..

30,00лв.

Светещ неонов надпис Oh baby  под наем

Светещ неонов надпис Oh baby под наем

Светещ неонов надпис Oh baby. Светеща декорация за бебешко парти или определяне пола на бъдещото бебе. Може да бъде поставен на маса, статив или да виси.Работи на 220V и на батерии, което го прави приложим навсякъде. Предварително се заявява как да бъде окомплектован!!!Условия за наеманеНаема важи за едно събитие. Депозит 100 лв. Пре..

30,00лв.

Светещ неонов надпис PROM  под наем

Светещ неонов надпис PROM под наем

Светещ неонов надпис PROM. Нестандартна светеща декорация за абитуриентски балове, празници и веселби. Може да бъде поставен на маса, статив или да виси.Работи на 220V и на батерии, което го прави приложим навсякъде. Предварително се заявява как да бъде окомплектован!!!Условия за наеманеНаема важи за едно събитие. Депозит 100 лв. Пре..

30,00лв.

Светещ неонов надпис СВЕТО КРЪЩЕНИЕ  под наем

Светещ неонов надпис СВЕТО КРЪЩЕНИЕ под наем

Светещ неонов надпис СВЕТО КРЪЩЕНИЕ. Може да бъде поставен на маса, статив или да виси.Работи на 220V и на батерии, което го прави приложим навсякъде. Предварително се заявява как да бъде окомплектован!!!Условия за наеманеНаема важи за едно събитие. Депозит 150 лв. Предоставяме надписа в деня на събитието.Ако е необходимо да бъде пол..

50,00лв.

Показани са от 1 до 24 от 33 резултата (2 страници)